AllSign wint de publieksprijs voor innovation

Op 6 oktober was AllSign te vinden op de beurs Worksafe in Namen.
Hier wonnen we de publieksprijs voor de beste innovatie. Van het publiek kregen we de meeste stemmen met onze toepassing en daar zijn we heel blij mee!

 

Wat betekent dit voor AllSign?

Het winnen van deze award op de vakbeurs voor welzijn & veiligheid op het werk, betekent veel voor AllSign. De online stemmen en de positieve feedback die we kregen van bezoekers op de beurs, zorgen niet alleen voor een energieboost bij al onze medewerkers, het is voor ons ook het bewijs dat onze kwalitatieve producten en toepassingen geapprecieerd worden door onze klanten.

Dankzij onze nauwe partner Brady kunnen we dagelijks gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle producten leveren en integreren in onze totaaloplossingen.

 

Ontdek de winnende toepassing

De innovatieve, draagbare Brady M211 is een heel handige, maar robuuste printer die je eenvoudig kan gebruiken via de app op je gsm. Het is een onmisbaar toestel dat bovendien breed inzetbaar is binnen de dagelijkse werkomgeving. De labelprinter werkt de hele dag op een volle batterij en is bestand tegen vallen en schokken.