Veilig en performant onderzoekscentrum

Wereldvermaard onderzoekscentrum Imec werkt aan de technologie van de toekomst. AllSign droeg een steentje bij met een totaalpakket aan signalisatie. Voor een optimale werking en welzijn van medewerkers en gastonderzoekers, binnen en buiten het gebouw.

Bouwen op sterke samenwerking

Tussen AllSign en Imec bestaat al meer dan 20 jaar nauw contact. Mettertijd werd een heuse vertrouwensband opgebouwd. Zo wisten we perfect aan de noden en wensen van onze opdrachtgever te voldoen. We stelden de evacuatieplannen op en gingen aan de slag voor een totaalpakket aan signalisatie, volledig in de huisstijl van Imec. 

Parking afgewerkt tot in de puntjes

Al bij aankomst wijzen op maat gemaakte totems je de weg naar de parking en de ingang. We plaatsten verkeersborden die voldoen aan alle voorschriften en spiegels die de veiligheid van het verkeer garanderen. Strakke belijning en duidelijke borden geven steeds de juiste richting aan. 

Indoor signalisatie

AllSign plaatste een brede waaier aan signalisatie in een resem van materialen. Met uitgesneden kleeftesten brachten we de lokaalnummers aan. Bovendien verzorgden we alle veiligheidssignalisatie in bureaus en cleanrooms. Aan de vergaderzalen voorzagen we confidentialiteitsfolie. 

Uitgedaagd door de pandemie

Timing is van essentieel belang voor een succesvol project. Al helemaal tijdens de coronacrisis. AllSign was verantwoordelijk voor alle indicatieve signalisatie over de volledige site. We zijn 24 op 24 blijven printen om alles op tijd te leveren. Met de veiligheid en het welzijn van de Imec-medewerkers in gedachten zetten we een mooi resultaat neer.