Heb je ook aan buitensignalisatie gedacht?

Stel je voor: jouw bedrijf springt eruit, direct bij de eerste blik. Heb je al nagedacht over hoe buitensignalisatie dit voor jou kan realiseren? En dat begint met heldere communicatie, zowel binnen als buiten.

In deze blog verkennen we hoe de juiste buitensignalisatie niet alleen je zichtbaarheid verhoogt, maar ook de wayfinding versterkt.

Borden type 250 voor een duidelijke wayfinding

Duidelijke wayfinding is cruciaal voor een vlotte oriëntatie van bezoekers en leveranciers, zodat zij moeiteloos de magazijnen, in- en uitgangen op het bedrijfsterrein kunnen vinden. We gebruiken hiervoor type 250 borden, omdat deze niet alleen duidelijk zichtbaar zijn, maar ook bijzonder duurzaam voor permanent buitengebruik. Dit type bord is ontworpen om de elementen te weerstaan en zorgt ervoor dat jouw wayfinding ook op lange termijn zijn functie behoudt.

Een torenhoog voordeel

Totems laten jouw bedrijf letterlijk boven alles en iedereen uitsteken. Als vrijstaande blikvangers bieden ze een ongeëvenaarde zichtbaarheid vanuit de verte. Ze zijn niet alleen een stijlvol welkomstteken aan de ingang maar ook een krachtig herkenningspunt.

Al onze buitentotems worden op maat gemaakt. Indien er verlichting vereist is, dan kan er gekozen worden uit verlichtingssystemen die ingewerkt worden of extern worden voorzien.

Spreek zonder woorden met gevelletters

Gevelletters zijn jouw stille ambassadeurs. Ze vertellen wie je bent zonder een woord te zeggen, dag en nacht. Gebruikmakend van duurzame materialen en LED-verlichting, maken gevelletters een blijvende indruk. Ze bieden de perfecte manier om jouw merknaam en logo continu zichtbaar te houden, wat bijdraagt aan je uitstraling en aanwezigheid.

Conclusie

Buitensignalisatie is niet zomaar een richtingaanwijzer; het is een krachtig instrument dat jouw zichtbaarheid en merkidentiteit aanzienlijk kan verbeteren. Van praktische verkeersborden tot opvallende totems en gevelletters, de keuzes zijn eindeloos.

Klaar om de weg te leiden naar jouw deur? Neem vandaag nog contact op met AllSign voor een wayfinding oplossing die net zo uniek is als jouw bedrijf!

Benieuwd wat AllSign voor jou kan betekenen?