Ontdek de Wraptor™ A6200

Bij AllSign streven we continu naar innovatie en verbetering in de manier waarop we werken en de oplossingen die we bieden. Ontdek hoe de Wraptor™ A6200 jouw kabelmarkering automatiseert. Neem afscheid van handmatig werk en bespaar tijd en kosten. Meer weten? We leggen het je graag uit in deze blog.

Bekijk hier alvast het informatie filmpje voor nog meer info.

De Wraptor™ A6200: geautomatiseerde efficiëntie in actie

De Wraptor™ A6200 printer-applicatorkit voor bulklabels markeert een nieuwe fase in de evolutie van labelprinttechnologie. Dit systeem is ontworpen om de efficiëntie van jouw werkproces te maximaliseren door automatisering naar een nieuw niveau te tillen. Met de Wraptor™ A6200 kan je labels printen, wikkelen en aanbrengen, terwijl jouw werkruimte netjes en geordend blijft.

Snelheid en flexibiliteit: labels aanbrengen in recordtijd

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Wraptor™ A6200 is de snelheid. Het apparaat is in staat om labels op draden aan te brengen in minder dan zeven seconden. Deze verbeterde snelheid, gecombineerd met snelle materiaalwissels, verhoogt de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk. Of je nu werkt aan grote projecten of aan taken met hoge variabiliteit, de Wraptor™ A6200 staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Gebruiksgemak: een intuïtieve ervaring

De Wraptor™ A6200 blinkt niet alleen uit in snelheid en efficiëntie, maar ook in gebruiksgemak. Uitgerust met een responsief kleurentouchscreen en een gebruikersinterface met iconen, maakt deze printer-applicator het eenvoudiger dan ooit om jouw labeltaken uit te voeren. Dit gebruiksvriendelijke design zorgt ervoor dat zelfs de meest complexe labeltaken met gemak kunnen worden beheerd.

Verbeterde connectiviteit voor optimaal beheer

Connectiviteit is een belangrijke factor in de werkplaats, en de Wraptor™ A6200 stelt niet teleur. Met wifi, drie USB-poorten en 32 GB aan intern geheugen biedt dit apparaat verbeterde connectiviteitsopties. Dit betekent dat je bestandstaken gemakkelijk kan opslaan en beheren, waardoor jouw workflow gestroomlijnd wordt.

Compatibiliteit en software: Een compleet systeem

De Wraptor™ A6200 is compatibel met een breed scala aan labelrollen, inclusief de Wraptor™ A6200 adapter voor bulklabelrollen, A62 Series labelrollen en BA62 Series bulklabelrollen. Bovendien wordt het geleverd met de Brady Workstation Productidentificatie en draadmarkering Software Suite. Deze software biedt ingebouwde sjablonen voor vaste tekst of vrije labelontwerpopties, waardoor je de volledige controle hebt over het ontwerpproces.

Conclusie: een nieuw tijdperk voor labeling

De overstap naar de Wraptor™ A6200 vertegenwoordigt meer dan alleen een upgrade van onze hardware; het is een sprong voorwaarts in hoe we denken over en benaderen van labeling in de professionele omgeving. Met zijn geavanceerde functies, gebruiksgemak en efficiëntie, belooft de Wraptor™ A6200 jouw labelingproces te transformeren en jouw productiviteit naar nieuwe hoogten te tillen.

We zijn trots om aan de voorhoede van technologische innovatie te staan en oplossingen te bieden die echt een verschil maken. Ontdek vandaag nog hoe de Wraptor™ A6200 jouw werkomgeving kan transformeren.

Benieuwd wat AllSign voor jou kan betekenen?