Betrouwbare en professionele samenwerking

Facq is een toonaangevende groothandel in sanitair en verwarming die maar liefst 960 mensen tewerkstelt in 3 logistieke centra, 16 showrooms en 47 winkels. Het familiale bedrijf vertrouwt al meer dan 20 jaar op AllSign voor pictogrammie en evacuatieplannen.

 

Totaalpakket

In 2001 kwam Facq terecht bij AllSign. Sindsdien breidde de groothandel in sanitair en verwarming aanzienlijk uit. AllSign voorziet zowat alle veiligheidssignalisatie en markeringen voor de nieuwe showrooms, winkels en magazijnen. Sinds kort behoren veiligheidsspiegels en logistieke identificatie ook tot het totaalpakket dat AllSign voor Facq levert.

 

Snelle groei bijbenen

Facq zag in 1880 het levenslicht als kleinschalig familiebedrijf en groeide doorheen de jaren tot een toonaangevende speler in de sector. “Zeker de laatste jaren kwam onze groei in een stroomversnelling”, stelt Alain Elleboudt, manager dienst gebouwen. “Het is niet evident om die evolutie bij te benen, maar AllSign slaagt daar wonderwel in. Ze weten waar ze mee bezig zijn en zijn ook proactief.“

 

Probleemoplossend

Dat AllSign oplossingsgericht werkt en inzet op een langetermijnrelatie, is onlangs nog maar eens bewezen. “Toen we voor de showroom in Merelbeke met een andere partner kwaliteitsproblemen ondervonden, deden we alsnog een beroep op AllSign”, vertelt Alain. “Ons vertrouwen is hierdoor nog maar eens bevestigd.”

 

Wederzijds vertrouwen

In beide richtingen verloopt de communicatie bijzonder vlot. “Doordat we elkaar goed kennen, kunnen we snel schakelen”, vertelt Alain. “Openen we een nieuwe winkel, sturen we alle nodige informatie door naar AllSign. Zij bepalen dan wat nodig is qua pictogrammie. Dat doen ze altijd correct en met oog voor kwaliteit. AllSign is een betrouwbare en professionele partner met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”