Vooruitzicht en AllSign: een decennium van signalisatie

We zetten met trots onze klantencase van Vooruitzicht in de kijker, een Antwerpse projectontwikkelaar en bouwbedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1905. Het is de noodzaak van signalisatie die Vooruitzicht en AllSign samenbracht.

Toen Vooruitzicht geconfronteerd werd met een uitdagend vraagstuk op het gebied van signalisatie, wisten ze dat een standaardoplossing niet zou volstaan. Ze benaderden AllSign met hun probleem: een behoefte aan synoptische borden voor zowel bezoekers als hulpdiensten, die niet alleen effectief was, maar ook naadloos aansloot bij de uitstraling en veiligheidseisen van hun projecten.

Ons team ging ter plaatse om de volledige situatie te analyseren. Op basis daarvan waren we in staat om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die precies voldeed aan hun specifieke behoeften.

Bekijk hier alvast een sneak peek video van onze samenwerking. 

We laten daarom Filip (hoofdprojectleider) zelf aan het woord:

“Signalisatie is meer dan een richting aangeven; het is het finaal onderdeel dat een gebouw compleet maakt. AllSign speelt hierin een belangrijke rol. Ik kwam bij AllSign terecht via een collega en na onze eerste samenwerking was ik meteen overtuigd van hun aanpak. De samenwerking is intussen een decennium sterk, waarbij meerdere projecten gerealiseerd zijn.

Wat de samenwerking zo uniek maakt is dat we niet zomaar samenwerken met een bedrijf, maar met een persoon. Ann, mijn contactpersoon bij AllSign, zorgt altijd voor een vlotte communicatie. Zij begrijpt onze behoeften perfect en anticipeert op last-minute wijzigingen, wat essentieel is, vooral wanneer de signalisatie een doorslaggevende factor is bij de goedkeuring door de brandweer. Hun aanpak van het rechtstreeks inbrengen van de architectuurplannen naar een op maat gemaakt voorstel heeft ons werkelijk ontzorgd. We weten dat we kunnen vertrouwen op hun goede service, open communicatie en correcte opvolging.

De reden dat ik AllSign zou aanbevelen is simpel: ze ontzorgen! Collega’s die aanvankelijk zelf de signalisatie regelden, zijn op mijn advies overgestapt en waren aangenaam verrast door de efficiëntie en kwaliteit van AllSign’s werk. Voor mij persoonlijk is de samenwerking met AllSign speciaal omdat ik weet dat ik op hen kan rekenen. Het is de menselijke toets in onze professionele relatie die elk project net dat beetje extra geeft.

Ik kijk uit naar de voortzetting van onze samenwerking en naar de toekomstige projecten die we gezamenlijk tot een succes zullen maken.”